{:) Ves a la PÀGINA:: FOTOS SORTIDES

dijous, 15 de març del 2012

Projecte d'investigació sobre els molins de vent a La Roca del Vallès, 2n d'ESO






 Els alumnes de 2n d'ESO de Visual i plàstica de l'INS La Roca del Vallès participem en el projecte AE art i escola, és un projecte educatiu endegat per ACVIC, Centre d'Arts Contemporànies i el Centre de Recursos Pedagògics d'Osona  amb l’objectiu d’organitzar un programa per promoure i posar en valor la presència de l’art a les escoles. En aquest sentit s’ha constituït un equip de treball format per les mateixes entitats que ho gestionen i l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic, la Fundació Privada Osona Formació i Desenvolupament, La Farinera Centre d'Arts Visuals de Vic, la Universitat de Vic i l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló.


Projecte: "El meu molí de vent"

Aquest és un projecte d’investigació i recerca combinat amb una mirada artística i creativa on l’objectiu principal és que els alumnes vegin l’aplicació pràctica de la geometria i la seva utilitat quotidiana a través de la construcció de molins de vent en cartolines de colors diversos. És un treball per realitzar en grup i com a finalització de tot l’apartat de geometria plana. 

Procés de treball: En la seva primera fase els alumnes han d’investigar què és un molí de vent, quina era i és actualment la seva funció, a on podem trobar actualment molins de vent, i principalment quants hi han hagut a la Roca del Vallès i si encara en queda algun, etc. (...)
Podeu llegir més sobre el projecte a:
http://www.acvic.org/ae/
http://www.acvic.org/ae/institut-de-la-roca-del-valles/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada